KLANTENSERVICE

 

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 2,95 en voor Belgie € 3,95. Als u meerdere artikelen besteld dan telt het systeem automatisch het gewicht op en verschijnt in het winkelmandje de voor u voordeligste verzendkosten.

Verzendmethode
Wij verzenden al onze bestellingen met post.nl. In de meeste gevallen gaat dit dmv brievenbuspakketen.

Verpakkingsmethode
Als onze artikelen worden met grote zorg verpakt en verzonden door middel van stevige bubbelenveloppen.

Bezorgen
Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen, ná ontvangst van uw betaling, naar u toegezonden. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling wordt deze meestal in één of meerdere enveloppen naar u opgestuurd. Zodoende hoeft u niet perse thuis te zijn om een pakket in ontvangst te nemen. De verzendtijd naar Belgie duurt ongeveer 3 werkdagen.

U heeft u bestelling niet ontvangen?
Het kan in zeldzame gevallen voorkomen dat er iets mis gaat met de verzending. Mocht het pakket zijn verstuurd met track en trace dan is Post.nl hiervoor aansprakelijk. Wij nemen contact met post.nl op en komen altijd tot een goede oplossing voor u.

Privacy
Wij geven uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw adres en e-mailadres, niet door aan derden. Hiervan uitgesloten is Post.NL die wij inschakelen voor de verzending van de bestelling.

Ruilen
Wij streven ernaar om u een kwalitatief goed product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met uw bestelling, dan kunt u het betreffende artikel binnen 14 dagen (na ontvangst van de bestelling) retourneren. Voorafgaand ontvangen we graag eerst een e-mail van u via info@bedrukeenshirt.nl waarin u ons de retourzending mededeelt. Stuurt u met de retourzending alstublieft een begeleidend briefje mee waarop uw bestelnummer en uw bank- of girorekening staat vermeld. Natuurlijk willen we ook graag van u weten wat de reden van retour is, zodat wij aan de hand hiervan onze producten en onze service kunnen verbeteren. Zodra wij uw retourzending in goede staat hebben ontvangen, zullen wij uw betaling binnen 10 werkdagen terugstorten.

Er worden geen artikelen van geruild indien:

  • De artikelen gedragen of gewassen zijn;
  • De artikelen niet meer voorzien zijn van de originele labels;
  • U getracht heeft een gebrek zelf te herstellen;

  • U de gebruiksinstructies niet heeft opgevolgd;
  • De artikelen zijn voorzien van een (persoonlijke) bedrukking.

 

Retour adres:

Bedrukeenshirt.nl
Antonie de Vriesstraat 24
1544 WD Zaandijk

Mocht u verder nog vragen of suggesties hebben die hierboven niet zijn beschreven aarzel niet en zend een mailtje naar info@bedrukeenshirt.nl

© 2012 - 2020 bedrukeenshirt.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren