Levertijd en verzendkosten bedrukeenshirt.nl

Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 5,95 en voor België € 9,95. 
Hier zitten ook de verpakkingskosten bij in verwerkt. 

Verzendmethode
Wij verzenden al onze bestellingen binnen 3 werkdagen met PostNL. Wij verzenden onze producten als brievenbus pakket. U hoeft daarom niet thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen. Brievenbuspakjes versturen wij met port betaald of postzegels, hiervan krijgt u geen track & tracenummer. U kunt in dit geval de PostNL app downloaden. PostNL maakt een foto van ieder poststuk en dan kunt u in de app zien wanneer het bij u is.

Verpakkingsmethode
Als onze artikelen worden met grote zorg verpakt en verzonden door middel van stevige verzendzakken of een verzenddoos.

Bezorgen
Uw bestelling wordt binnen 2 werkdagen, ná ontvangst van uw betaling, naar u toegezonden. Afhankelijk van de grootte van uw bestelling wordt deze meestal in één of meerdere pakketten naar u opgestuurd. Zodoende hoeft u niet perse thuis te zijn om een pakket in ontvangst te nemen. De verzendtijd naar
België duurt ongeveer 4 werkdagen. Voor verzending gelden de algemene voorwaarden van PostNL. Wij kunnen vooraf niet zeggen hoe snel PostNL is. Garanties voor: "de volgende dag in huis" kunnen we helaas nooit geven. Op zaterdag en zondag zijn we gesloten en worden er dus geen bestellingen verwerkt.

U heeft u bestelling niet ontvangen?
Het kan in zeldzame gevallen voorkomen dat er iets mis gaat met de verzending. Is er een zending vermist bij PostNL? Dan vragen wij u om even 5 dagen te wachten en ons daarna een mail te sturen. Mocht het pakket zijn verstuurd met track en trace dan is PostNL hiervoor aansprakelijk. Wij nemen contact met PostNL op en komen altijd tot een goede oplossing voor u.

© 2012 - 2024 bedrukeenshirt.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel