Ruilen en retouren bij bedrukeenshirt.nl

Als er iets niet goed is met uw bestelling dan kunt u dit uiterlijk binnen 14 dagen melden via info@bedrukeenshirt.nl samen met een foto. Na 14 dagen kunnen wij uw klacht niet meer in behandeling nemen, dus controleer uw bestelling meteen goed als het binnen komt.

U heeft het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heeft u nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruikmaakt van de herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan bedrukeenshirt te retourneren. Neem hiervoor contact met ons op via info@bedrukeenshirt.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voorwaarden
Let erop dat de retourzending aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het product is niet gebruikt.
  • Het product verkeert in dezelfde staat als tijdens het moment van ontvangst.
  • Het artikel is verpakt in de originele verpakking zonder beschadigingen.

Uitzonderingen retourneren
Artikelen kunnen niet geretourneerd worden indien:

  • U gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe werkt retourneren?

  1. Mail info@bedrukeenshirt.nl met je ordernummer en het product dat je wilt retourneren.
  2. Stuur het te retourneren product in de originele verpakking naar onderstaand retouradres.
  3. Je ontvangt het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen nadat de retour in goede orde is ontvangen via dezelfde wijze als waarop je betaald hebt.
  • Retourneert u een deel van de bestelling? Dan ontvangt u alleen het orderbedrag retour van dat deel.
  • Retourneert u de hele bestelling? Dan ontvangt u het orderbedrag plus de kosten van de heenzending.

Retour adres:

Bedrukeenshirt.nl
Antonie de Vriesstraat 24
1544 WD Zaandijk

Garantie
De producten van bedruk een shirt worden met uiterste zorg gemaakt. Mocht het toch voorkomen dat er iets met het product aan de hand is, dan heeft u binnen 2 maanden recht op een nieuw product. Stuur hiervoor een duidelijke foto met een beschrijving van wat er aan de hand is naar info@bedrukeenshirt.nl.

Beschadigd product
Elke bestelling wordt zorgvuldig ingepakt om beschadigingen tijdens de transport te voorkomen. Mochten er toch beschadigingen zijn dan kunt u het beschadigde product uiteraard retourneren. Binnen 1-5 dagen wordt er een nieuw exemplaar verzonden.


Identiteit ondernemer

Naam ondernemer:
Annie van Dijk
Naam webwinkel: bedrukeenshirt.nl
E-mailadres: info@bedrukeenshirt.nl
KvK nummer: 54847273
Btw-identificatienummer: NL001551451B67


Mocht u verder nog vragen of suggesties hebben die hierboven niet zijn beschreven aarzel niet en zend een mailtje naar info@bedrukeenshirt.nl

© 2012 - 2024 bedrukeenshirt.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel